Don McLean ọhụrụ American Pie ewebata na World Tourism Network: A na-akpọ gị!

Don McLean bụ onye nọ n'azụ American Pie, ọgbọ egwu nke ndị America na ndị hụrụ America n'anya nwere ekele.

Onye nọ n'azụ American Pie ga-aza ajụjụ nke ndị otu World Tourism Network na eTurboNews Ndị na-agụ akwụkwọ na Tọzdee, Jenụwarị 20, a na-akpọkwa gị!

Print Friendly, PDF & Email

Don McLean bụ ndị a kpọrọ ya Network Njem Nleta Ụwa iji weta American Pie na ọtụtụ ihe ndị ọzọ na ụwa nke njem na njem nlegharị anya.

Ndị otu WTN ga-enwe ike isonye na Q&A haziri na mbugharị site na eTurboNews. Don McLean ga-ekwukwa maka nhazi oge 2022 na-abịa nke na-eduga ya n'ọtụtụ obodo na United States, Canada, Europe, na Australia.

Ndị nke Netwọk Njem Nleta Ụwak nweta mkpa ka ị jụọ ajụjụ na ajụjụ & A kwadoro eTurboNews on Tọzdee, Jenụwarị 20.

Don McLean bụ onye nturu ugo Grammy, onye otu onye na-ede abụ onye ama ama, onye nweta ihe nrite nke BBC Lifetime Achievement Award, yana nkụja ya “American Pie” bi na Library of Congress National Recording Registry wee kpọọ ya abụ 5 kacha elu nke narị afọ nke 20. Site na ụlọ ọrụ ndekọ aha nke America (RIAA).

Onye New York, Don McLean bụ otu n'ime ndị na-ede abụ a na-asọpụrụ na ndị a na-akwanyere ùgwù na akụkọ ntolite America. Mgbe ọ kwụchara ụgwọ ya na ọnọdụ klọb New York na ngwụcha '60s, ọ gara n'ihu nweta akara mega-hits dị ka "Vincent (Starry, Starry Night)," "Castles in the Air" na ọtụtụ ndị ọzọ. Madonna, Garth Brooks, Josh Groban, Drake, "Weird Al" Yankovic na ndị ọzọ edekọla katalọgụ egwu ya.

N'afọ 2015, ndị Christies ree ihe karịrị nde $1.2 nke McLean dere n'aka egwu egwu ndị America Pie. 2019 kwanyere Don ugwu na kpakpando na Las Vegas Walkway of Stars na egwu ya "Ahụrụ m gị n'anya" bụ isiokwu maka agbamakwụkwọ Prince Harry na Megan Markle.

Don nwetara nkwekọrịta ndekọ ndekọ ọhụrụ na Time-Life na 2020, onye o wepụtara katalọgụ nke ndekọ yana ọba ọhụrụ. 'Ka na-egwu egwu' ọkacha mmasị'. 2021 wetara atụmatụ Don's "American Pie" na Avengers' Nwa nwanyị di ya nwụrụ na ihe nkiri Tom Hanks ọhụrụ Finch. Don nwetara kpakpando na Hollywood Walk of Fame, mee ememe ncheta afọ 50 nke "American Pie," dekọọ ụdị egwu ahụ na otu cappella Home Free, edewo akwụkwọ ụmụaka, na ọtụtụ ndị ọzọ!

Ma mgbe ị chere na ihe na-ebelata, ọ bụghị maka Don McLean!

Mgbe ole?

 Thursday, January 20, 2022

  • 08.00 nke ụtụtụ Hawaii
  • 09.00 nke Alaska
  • 10.00 nke ụtụtụ BC | PST
  • Elekere 11.00:XNUMX nke ụtụtụ MST
  • 12.00 pm CST | Mexico DF |
  • 1.00 pm EST | Jamaica | Peru | Ecuador | Colombia
  • Elekere 2.00 nke ehihie Puerto Rico |
  • 3.00 pm Argentina | Brazil
  • 05.00 pm Cabo Verde
  • 06.00 pm UK | Ireland | Portugal | Ghana | Sierra Leone
  • 07.00 pm Nigeria | Germany | Ịtali | Tunisia
  • 08.00 pm South Africa | Egypt | Greece | Jordan | Israel
  • 09.00 pm Kenya | Turkey |
  • 10.00 pm UAE | Seychelles
  • 11.30:XNUMX mgbede India
  • Elekere 11.45:XNUMX nke abalị Nepal

Fraịde, Jenụwarị 21, 2022

  • 12.00 nke Bangladesh
  • 1.00 am Thailand | Jakarta
  • Elekere 2.00 nke ụtụtụ China | Singapore | Bali
  • 03.00 nke ụtụtụ Japan | Korea
  • 04.00 nke ụtụtụ Guam
  • 05.00 ụtụtụ Sydney
  • 07.00:XNUMX ụtụtụ New Zealand
Print Friendly, PDF & Email

Akụkọ ndi ozo

Banyere chepụtara

Juergen T Steinmetz kwuru

Juergen Thomas Steinmetz anọgidewo na-arụ ọrụ na njem na njem ebe ọ bụ na ọ bụ nwata na Germany (1977).
Ọ tọrọ ntọala eTurboNews na 1999 dị ka akwụkwọ akụkọ n'ịntanetị mbụ maka ụlọ ọrụ njem nlegharị anya zuru ụwa ọnụ.

Ahapụ a Comment